Можете ли да правите тест по математика или физика и да ви е забавно?

Невъзможно….Не бързайте с отговора.
Ние ви предлагаме да направите тест, като в същото време се съревновавате с вашите съученици.Полезно и забавно!Нашето решение  се основава на нова и доказана технология, наречена Multipoint.Multipoint позволява няколко ученици да използват един компютър с много мишки.Така няколко ученика участват в образователната дейност.
Всеки урок може да съдържа статични и динамични екрани. Статичното съдържание се използва за представяне на теорията. Динамичното съдържание се използва, за да се провери как е възприет новия материал. Това става почти като игра – учениците посочват верния отговор, подреждат понятия по даден признак,свързват елементи, чертаят,означават и т.н. Тези занимания може да се организират като състезание, тип “всеки срещу всеки” или между отбори. Това пък учи децата да бъдат част от групата, да имат екипно мислене – едно ценно социално умение. Multipoint има още много възможности.Използвайте ги, за да се насладите урочната дейност. Урокът става интересен, минава неусетно, а учениците с лекота запомнят каквото е необходимо.…

         

И така: Три причини  да се използва  Multipoint.Multipoint или Mischief в класната стая
1)Активно участие на учениците в урочната дейност
С Mouse Mischief можете да предизвикате любопитството на учениците, чрез включването на интерактивни технологии в учебната програма. На учениците им е забавно ученето, като в същото време виждат визуално представяне на техните отговори на споделен екран, като се използват цветни указатели на мишката (като робот, снежинка, китара, и други форми. Можете да разрешите съвместно обучение при използване на мишка Mischief за работа в екип . Всички членове на екипа трябва да работят заедно, да се споразумеят за отговор, преди да бъде избран.
2)Подобрява управлението на класната стая и цялостното участие на учениците
С Mouse Mischief вече не е необходимо да се изчака за вдигнати ръце, можете веднага да видите отговорите на вашите ученици на екрана.Mouse Mischief помага на всички ученици, които често са плахи, да участват редовно и без страх да кажат отговор, та дори и грешен. Това може да позволи на учителя да има по-добро наблюдение в напредъка и разбирането, както индивидуално, така и на целия клас. Така че веднага може да се коригират някои моменти от урока.
3) Минимален бюджет за класната
Тъй като мишка Mischief се интегрира в PowerPoint -позната технология, не е нужно да се прекарва време в учене на нови умения, за да се използва.Освен това, мишките и USB хъбовете не са скъп хардуер.

Вашият коментар